9788793060609

Jes Olesen: Hovedpine. Nyt om mekanismer og behandling

DKK249.95

HOVEDPINE.

“særdeles veldisponeret og lettilgængelig, og man nyder Jes Olesens fremragende evne til at formidle sin enorme viden om alle aspekterne af hovedpine” (Ugeskrift for læger).

Denne lille bog er skrevet for de 10% af den danske befolkning, som har et betydende hovedpineproblem. Men den bør også læses af praktiserende læger og andet sundhedspersonale, for ellers ved patienterne måske mere om hovedpine end behandlerne.

FORSTÅ DIN HOVEDPINE!

“… formidabel formidling … Her er migræne og andre hovedpinelidelser virkelig taget alvorligt” (lektørudtalelsen)

“særdeles veldisponeret og lettilgængelig, og man nyder Jes Olesens fremragende evne til at formidle sin enorme viden om alle aspekterne af hovedpine […] anbefaler alle, der behandler hovedpinepatienter, at ofre de få timer, det tager at læse bogen” (Ugeskrift for læger)

“Denne lille bog er skrevet for de 10% af den danske befolkning, som har et betydende hovedpineproblem. Men den bør også læses af praktiserende læger og andet sundhedspersonale, for ellers ved patienterne måske mere om hovedpine end behandlerne.”

Verdens førende hovedpineforsker er dansk. Han karakteriseres som ”The People’s  Neurologist” i tidsskriftet ”The Lancet”

Nu udgiver Jes Olesen for første gang en formidlende bog på dansk – om hvad der er myter, og hvad vi faktisk ved om alle de hovedpinelidelser, 500.000 danskere hæmmes af.

Bogen formidler den nyeste viden om hovedpinesygdommenes diagnose, deres årsager og behandling. Emnet er gjort let at forstå, samtidig med at alt forklares på en videnskabeligt holdbar måde.

Køb bogen her:

Academic booksBog&IdéSaxo.com

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jes Olesen: Hovedpine. Nyt om mekanismer og behandling”