Handelsbetingelser

Har du spørgsmål til køb via upress.ebog.dk? Du kan henvende dig til:

U Press

Telefon: + 45 60 85 22 08

Skype: upress.dk

E-mail: upress@upress.dk

 

Priser på upress.dk

Priser på forlagets hjemmeside og upress.ebog.dk er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Priserne er vejledende.

Betingelser for levering

Ved bestilling af forlagets bøger fra større online-boghandlere sker levering typisk inden for 2-4 hverdage. Der kan gå op til 7 dage i forbindelse med weekender og helligdage. Ansvaret for levering ligger alene hos boghandleren, ikke hos forlaget.

For særlige ønsker om levering af bøger direkte fra forlaget til adresser i Danmark må der påregnes et tillæg på 35 kr. i leveringsomkostninger. Til udlandet er leveringsomkostningerne ved køb af op til 5 bøger 180 kr. for levering til Skandinavien, 210 kr. til Grønland, 165 kr. til Færøerne, 185 kr. til Europa og 190 kr. til USA, Asien, Australien, Sydamerika og Afrika.

Alle forlagets bøger distribueres normalt af

DBK
Mimersvej 4
4600 Køge

Der er hverken returret på downloadede e-bøger, lydbøger eller på folierede bøger, hvor folieringen er brudt.

Reklamation

Beskadigede eller fejlbehæftede varer returneres til forlagets ekspeditionsadresse, hvorpå U Press vil levere et nyt eksemplar i løbet af 7 dage. Hvis varen i mellemtiden er udgået, refunderes beløbet inden for 8 dage. Der er 2 års reklamationsret.

Køb af e-bøger og lydbøger

Køb af e-bøger og lydbøger sker fra siden https://upress.ebog.dk, som du automatisk ledes videre til. De kan læses eller høres på enheder som PC, Mac og smartphones. Når vi modtager din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse per mail, der også inkluderer et link, hvor du kan downloade din købte bog.

Såfremt du har forudbestilt en e- eller lydbog, der endnu ikke er udkommet, vil linket i e-mailen ikke være aktivt før udgivelsesdatoen er nået. Det vil tydeligt fremgå, hvis der er tale om en forudbestilling.

Hos upress.ebog.dk har du mulighed for at betale med danske Dankort, MasterCard, Visa samt med MobilePay. Vi hæver først beløbet på din konto, når e-mailen med links til dine e- eller lydbøger er sendt til den indtastede e-mailadresse. Alle priser er inklusive moms og kortgebyr.

Licensen og brugsretten af produktet er personlig og må derfor ikke videresælges eller overdrages. Hvis produkterne videredistribueres, kan det være i strid med rettighederne og kan resultere i en retsforfølgelse. Produkterne, som du køber på upress.ebog.dk, er enten vandmærkede eller DRM-beskyttede.

Indkøb til biblioteker, skoler og institutioner

Virksomheder, kommuner og offentlige institutioner har mulighed for at få mængderabat ved køb af flere end 15 eksemplarer af en bog. Kontakt gerne forlaget om tilbud. Husk altid at oplyse bogens ISBN-nr., når du henvender dig.

Private, offentlige og kommunale virksomheder kan oprette sig som erhvervskunde hos online-boghandlere og dermed betale via deres EAN-nummer. Når virksomheden først er oprettet, er det muligt at knytte et ubegrænset antal brugere til virksomhedens konto.