Støt U Press

 

Hvad betyder det at støtte U Press?

Det betyder, at du bliver en del af en kreds af venner, som hjælper med at forbinde nogle af nordens mest troværdige og originale tænkere med den læsende offentlighed omkring flere end 60 universiteter spredt ud over hele verden.

Babette | Dansk i en global horisont   

U Press er i gang med at rejse midler til et nyt online-fællesskab for dansk-interesserede med 50 nye videnskabelige fagbøger og 50 podcasts. Vi kalder udgivelsesserien og platformen ’Babette’. Det lykkedes for Karen Blixens berømte karakter Babette at åbne en lukket menighed for sin kogekunst i en anden del af verden, og på samme måde er projektet ’Babette’ skabt til at åbne mennesker fra andre dele af verden for en række af den klassiske danske litteratur og billedkunsts fineste perler. Unge og ældre litterater, oversættere, kunst- og kulturforskere, i alt et halvt hundrede eksperter og flere nøgleinstitutioner, heriblandt Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, vil sammen bidrage til at udvikle og kvalitetssikre et nyt danskfagligt indhold.

Statens Kunstfond støtter ’Babette’. Det samme gør Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (NorS). Senest har Augustinusfonden givet en stor bevilling til projektet.

Giv et bidrag til ‘Babette’