Andersen_forside_web

Steen Beck: Læs Andersen! – inspiration til undervisere og studerende

DKK225.00

LÆS ANDERSEN!.

★★★★★ “Tænksom og uhyre vidende” (Kristeligt Dagblad). FOLKESKOLEN.DK: “en oplevelse og inspiration at læse bogen”. Hvad kan inspirere lærere og elever, undervisere og studerende, når de sammen vil fordybe sig i H.C. Andersens eventyr?

LÆS ANDERSEN!

★★★★★ “Tænksom og uhyre vidende” (Kristeligt Dagblad)

FOLKESKOLEN.DK: “en oplevelse og inspiration at læse bogen […] Dens styrke er levende og engageret formidling, den lever op til sit ærinde om at inspirere til læsning af tekster, der, på trods af at de er skrevet i en fjern fortid, stadig er aktuelle til diskussioner af eksistentielle, moderne problemer og til at skabe liv i et historisk perspektiv i danskundervisningen – både i folkeskolen, på læreruddannelsen og på universiteterne.”

LEKTØRUDTALELSE: “… fører nyt liv til nogle af H.C. Andersens velkendte eventyr (…) Bogens analyser og fortolkninger er en anderledes og spændende måde at gribe litteraturarbejdet an på.”

Hvad kan inspirere lærere og elever, undervisere og studerende, når de sammen vil fordybe sig i H.C. Andersens eventyr?

Med Læs Andersen! åbnes der for en genfortryllelse af den verdenskendte digters univers. Bogens analyser og fortolkninger udfordrer til skarp litteraturlæsning og gør samtidig digteren til en nærværende samtalepartner i læserens eget dannelsesprojekt.

På sin pædagogiske opdagelsesrejse kommer Steen Beck på sporet af en ny og engagerende litteraturundervisning, når han nærlæser Nattergalen, Hyrdinden og Skorsteensfeieren, De røde Skoe, Skarnbassen, ’Alt paa sin rette Plads!’, Sneedronningen og Skyggen.

UDKOMMET 17. APRIL 2019

BESTIL BOGEN HER ELLER HER

Læs Andersen! indgår som baggrundsmateriale til ’Ind i sjælen – ud i verden’, en podcastserie om H.C. Andersens eventyr af Steen Beck fra Syddansk Universitet og Tony Andersen fra Odense Katedralskole. https://www.hcapodcast.dk/

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Steen Beck: Læs Andersen! – inspiration til undervisere og studerende”