U Press
  • Bøger
    • Seneste udgivelser
    • Kommer snart
    • Forfattere
    • Få forlagenes nyhedsbrev
  • U Press
    • Læs om U Press
    • Kontakt U Press
    • Fagområder
    • Indsend dit manuskript
    • Forfattere ved U Press
    • Få et Peer-Review
    • Mød forlæggeren
    • Lad U Press redigere din artikel
  • Babette-serien
    • Læs om Babette-serien
    • Abonner på Babette
    • Kontakt Babette-serien
  • Café Monde
    • Læs om Café Monde
    • Kontakt Café Monde
    • Forfattere ved Café Monde
    • Indsend dit manuskript
  • English
U Press
  • Bøger
    • Seneste udgivelser
    • Kommer snart
    • Forfattere
    • Få forlagenes nyhedsbrev
  • U Press
    • Læs om U Press
    • Kontakt U Press
    • Fagområder
    • Indsend dit manuskript
    • Forfattere ved U Press
    • Få et Peer-Review
    • Mød forlæggeren
    • Lad U Press redigere din artikel
  • Babette-serien
    • Læs om Babette-serien
    • Abonner på Babette
    • Kontakt Babette-serien
  • Café Monde
    • Læs om Café Monde
    • Kontakt Café Monde
    • Forfattere ved Café Monde
    • Indsend dit manuskript
  • Bøger
    • Seneste udgivelser
    • Kommer snart
    • Forfattere
    • Få forlagenes nyhedsbrev
  • U Press
    • Læs om U Press
    • Kontakt U Press
    • Fagområder
    • Indsend dit manuskript
    • Forfattere ved U Press
    • Få et Peer-Review
    • Mød forlæggeren
    • Lad U Press redigere din artikel
  • Babette-serien
    • Læs om Babette-serien
    • Abonner på Babette
    • Kontakt Babette-serien
  • Café Monde
    • Læs om Café Monde
    • Kontakt Café Monde
    • Forfattere ved Café Monde
    • Indsend dit manuskript

Maddannelse

Helle Brønnum Carlsen

MADLAVNINGENS TILBUD OM DANNELSE Kokken på Noma har noget tilfælles med det helt almindelige barn i lære ved køkkenbordet. De skal begge overskride sig selv. Madkritikeren Helle Brønnum Carlsen har skrevet en bog til lærere og forældre, som vil fordybe sig i madlavningens tilbud om dannelse. Derhjemme og i skolen skal madkundskab åbne børn for verdens skønhed gennem smagsoplevelsen, men hvordan? Forfatteren giver et bud og spørger også idéhistoriker Lars Geer Hammershøj og René Redzepi fra Noma.
Læs mere Læs mindre
Køb bogen hos din fortrukne boghandler

DKK 199,95

Udgivelsesdato: 20160315
Forfatteren

Helle Brønnum Carlsen

Læs mere Læs mindre

Presse

Inspiration til andre læseoplevelser

Relaterede varer

Tilføj til kurv

Challenges of Citizenship Education

DKK 179,95
Tilføj til kurv

Regnskovens religion. Forestillinger og ritualer blandt Borneos sidste jæger-samlere

DKK 399,95
Tilføj til kurv

Marianne Stidsen: Den ny mimesis – virkelighedstolkningen i dansk og nordisk litteratur efter Anden Verdenskrig I-II

DKK 499,95
Tilføj til kurv

Danmark, Gurre, stranden – Steder i dansk litteratur

DKK 149,95

Bøger

Podcasts

Film

U Press

Om U Press
Job/praktikplads
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Ressourcer

Til aktuelle forfattere
Til kommende forfattere
Til boghandlere
Til undervisere
Til institutioner

Connect

Kontakt os

U Press
Rådhuspladsen 16
DK-1550 København V

CVR: 34921369
Telefon: 60 85 22 08
E-mail: upress@upress.dk

© 2022 U Press & Café Monde