GlemikkeHeidi_web_final

Hans Jørgen Bonnichsen: Glem ikke Heidi – Efterforskerens veje og vildveje

DKK249.95

BONNICHSEN: GLEM IKKE HEIDI.

 

Niels Frid-Nielsen, kommentator, DR Kultur:

”Stærk og anfægtende bog … vellykket og velskrevet. Glem ikke Heidi fastholder i et stærkt tilbageblik sagens kompleksitet på et fundament af retsind, tvivl og anfægtelse.”

Kurt Kragh, tidl. efterforskningsleder, Rejseholdet:

”Jeg var grebet af spænding allerede efter de første par sider”

Bo Maltesen, Politiken:

”sympatisk og humanistisk […] Bonnichsen håber, at hans bog kan lokke nogen frem med nye oplysninger, så sagen kan genoptages. Drabssager forældes ikke.”

 

Forsvarsadvokat Thorkild Høyer:

”Bogen er et vigtigt bidrag i den retspolitiske debat”

 

“Vil man forstå politiets moral og efterforskningens etik, dens veje og vildveje, er den martrende sag om Heidi et lærestykke. Palmesøndag 8. april 1979 legede 4-årige Heidi i sandkassen uden for sin bopæl i Kolding. Det var det sidste glimt af pigen, moren fik … Jeg klamrer mig stadig til et håb om, at nogen derude, måske gerningsmanden selv, føler trang til at lette sit hjerte.”

Hans Jørgen Bonnichsen er pensioneret chefkriminalinspektør. Før han blev operativ chef for Politiets Efterretningstjeneste (PET), tilbragte han 20 år i Rigspolitichefens Rejseafdeling, også kaldet Rejseholdet, eller bare ‘Holdet’. Navnlig én glemt sag fra den tid nager stadig Bonnichsen: sagen om Heidi, der en dag forsvandt fra et socialt boligområde i Kolding.

Udkommmet 22. september 2017

Køb bogen her

Titlen kan også købes her:

Arnold Busck

Bog og idé

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Hans Jørgen Bonnichsen: Glem ikke Heidi – Efterforskerens veje og vildveje”