Didaktik_forside_150x220

Didaktik – Lærerfaglighed, skole og læring

DKK299.95

TIL UNDERVISNING I PÆDAGOGIK OG DIDAKTIK

Nøglebegreber som lærerfaglighed og læring kalder på nye præciseringer.

Nye læreruddannelser, kulturmøder i skolen, undervisning for elever med særlige behov, brug af ny teknologi som middel til at organisere skolens arbejdsprocesser er baggrunden for denne bog.

Hvad undervisning er, hvad læring vil sige, og hvordan der kan undervises, har været overvejet af pædagogiske tænkere siden antikken. Svarene på de spørgsmål bliver her diskuteret og ført up to date af ni forfattere. Didaktikkens område og tilknytning til pædagogikken kortlægges, og dannelsesbegrebet belyses som værn mod overdreven specialisering og individualisering. Undervisning af tosprogede, inklusion, it-didaktik og evaluering behandles også.

Bogen henvender sig til lærerstuderende, pædagogstuderende og studerende på andre uddannelsesniveauer. Den kan anvendes til undervisning i pædagogik og didaktik på både grund-, efter- og videreuddannelsesniveau og dækker fuldt ud hovedområdet ’Pædagogik og lærerfaglighed’ i læreruddannelsen.

Til hvert kapitel findes spørgsmål at fordybe sig i, og en kort it-didaktisk vejledning giver hjælp til diskussioner med onlinebaserede sociale netværk.

 

Køb bogen her

Køb e-bogen her

Titlen kan også købes her:

Academic Books

For salg til institutioner henviser U Press til de gængse online-boghandlere, hvor man blot skal oprette sig som EAN-kunde